Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På golvet njuter du!

Kongressen samlas
Avkalla min dom

Döden finnes där
Dödens port kallar

Mina lemmar fryser till is
Mina märgben knakar
avsaknad

Moppen står fastfrösen
På golvet njuter du

Gör mig hel

Gör mig fin

Jag vill gå på bal i din famn




Fri vers av ThePrettyPoPuP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-11 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThePrettyPoPuP
ThePrettyPoPuP