Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insperation från den grova hajen i det världsvida nätet


Hajens sång till zebra om poesi och välvalda ord om att det var länge sedan de sågs.

Försöker svara,

försöker
ha
New York
som Min
Hemstad

Men
Staden den
skrämmer mig
och jag blir
Rädd

Tjejen med
det trasiga
Ansiktet
kommer att bli
Älskad

Du säger
"Var inte rädd"
och skakar på
huvudet
ger mig
ett finger
att Hålla i

Jag trodde
jag kände
dig bättre
än the rest

Hur du än springer
springer du för Oss
framför Oss
fuskar för Oss
som en Vit häst
med Svart rand

Jag bryr mig inte
om jag får leva
varje dag i
Regn
tillsammans med
den Söndriga
tjejen

Jag är inte
perfekt
Jag är inte
vackrast i världen

Men jag inspererar
utan att imponera




Fri vers (Modernistisk dikt) av ThePrettyPoPuP
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThePrettyPoPuP
ThePrettyPoPuP