Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blake.


När du mötte mig, Amy. När vi stod vid varandras sida och tittade ut över ängens grässtrå.

Jag har sagt det förr
Jag är ledsen att
Jag sårade dig

Jag är ledsen
Jag är ledsen att
Kärlek inte var
Tillräckligt

Jag är ledsen
Att min kärlek
Inte var tillräcklig
För att göra dig
Lycklig

Jag är ledsen
Att jag inte kan

Att jag inte kan
Att vi inte kan
Vara normala
Tillsammans

Det är hjärtekrossande

När någon du älskar
Någon du älskar
mer än dig själv
Någon du skulle dö för
Någon du skulle mörda för

Försvinner
Skakar

Det är mitt fel.
Det är mitt fel.




Fri vers av ThePrettyPoPuP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-26 17:59



Bookmark and Share


  Bubbth
Jag känner igen mig...
Fan va hemskt vackert!<3
2010-12-27

  malin...
Tycker om.
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

ThePrettyPoPuP
ThePrettyPoPuP