Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min historia när jag sitter på paustimme

Bubble shooter är min grej
för att jag är tonårstjej
och gillar leverpastej

Jag sitter vid min data hela dagen
och är inlåst i hästhagen
och ruskar på magen

Min kompis skriver om psykopater
och i hennes trädgård finns en krater
och ett skepp med pirater

Telefonen min den ringer
och säger att det är Inger
Jag tar till rösten från lillfinger
och halvspringer




Fri vers av ThePrettyPoPuP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-10 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThePrettyPoPuP
ThePrettyPoPuP