Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God my God Under your wings


Var ska jag annars ta vägen?

Du drar i hela mitt inre
Som torr frasig luckrad jord
Suger upp vattendroppar

Att vätans partiklar
Har tårars form
Går mig förbi
Mest

Mitt diande av din vätska
Absorberar hela idévärlden

Min skrämmande törst
Monstruöst demolerade själ
Infektionsrop
Inför dig

Men, du vet
Sån där är jag

Jo
Jag såg
Gråter du mig hel?
Vill du mig så?




Fri vers av användarvänlig
Läst 476 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-11 22:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-04-14

  sellout
älskar de sista raderna, speciellt "gråter du mig hel"
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

användarvänlig