Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi beskrivs så olika - det här är vi för mig..


VI

Varje gång du ger mig en blick så blir jag tagen,
Varje gång du säger älskling blir jag lycklig,
Varje gång du berättar din kärlek mår jag gott,
Varje gång du finns i min närhet får jag energi,
VI är ju harmoni.




Fri vers av catthie
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-11-01 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

catthie
catthie