Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets ironi!

ÖDETS IRONI!

Så slår hon sakta ner på stegen och ser sig omkring, visst har hon upplevt mycket under sin väg.

Det har varit en strävan för gott, men om hoppet finns där så finner man glädjen i nått.

Nu njuter hon av tillvaron, av vad livet har att erbjuda - av livets lott.

Vad vill njutas vad vill skördas - ska det var i stort eller smått.

Det gäller att göra valet – det gäller att med själen känna.

Njuta av tillvaron, ge sig tid – ge möjlighet, istället för att den bränna.

Ditt val är ditt – mitt val är mitt, det är vår strävan – det är vårt liv.

Det är inte ödets nyck – inte ödets ironi.




Fri vers av catthie
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-11-08 15:51



Bookmark and Share


    Neros
Ödets ironi är starka ord.. tycker inte de fungerar ihop.. alls.
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

catthie
catthie