Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sensuell stund

Dina fingrar så len – stryker sakta mina ben.
En rysning så lätt – av din berörning så rätt.
Läppar möts i en het kyss – tunga så smeksam nyss.
Jag höjer mig i hettans stund – en känsla för själen så sund.
Våra kroppar möts i en stunds harmoni – en skakning så lätt inuti.
Två människors njutning och balans – denna sköna känsla i trans.





Fri vers av catthie
Läst 544 gånger
Publicerad 2005-11-10 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

catthie
catthie