Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var lika

Du sa att vi var lika
Att vi aldrig skulle skiljas åt
Jag skulle vara den sista som du lämnade
Den som du aldrig glömde bort

Skolan tog slut en solig dag i juni
Och det fanns inget mer att lära
Sakta vankade det mot höst
Du hade ingen ro att stanna kvar

Alla jobb du hade sökt
Men som alltid gått till någon annan
Det fanns ingen plats för dig
Staden hade krympt

Så stod du där med packade väskor
Det väntande tåget
Alla stressade människor runt omkring
Jag försvann i mängden

Du sa att vi var lika
Att vi aldrig skulle skiljas åt
Ändå tog vi andra vägar
Som den andra aldrig gick




Fri vers av isoel
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-11-01 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isoel
isoel