Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankekänsla

Tankarna vandrar sin egen väg
Jag kan inte kontrollera det som kommer upp
på min näthinna
Blundar
Men det finns där ändå
Jag hör orden
Fast jag inte var där
Ser allting
Som en åskådare dold bland skuggorna
Dina tårar
Vill trösta dig
Ta dig i min famn
hålla dig tätt intill mig
Det är så fel
så otroligt fel
Du ska inte gråta
Ingen ska kunna skada dina känslor så
Du underbara
Du fina




Fri vers av isoel
Läst 648 gånger
Publicerad 2006-02-21 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isoel
isoel