Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen titel

Så långsamt tog han det sista steget
Lämnade allt det gamla bakom sig
Det som ändå aldrig kommer att förändras

Han vet att vägen nu är lång
Men en dag kommer han nå det efterlängtade målet
En dag kommer han att vara där

Då blir han kungen av idag
Oemotståndlig och älskad
Med kläder som passar hans spensliga kropp

Spriten kommer att flöda på hans slott
Och festerna att avlösa varandra
Många skratt kommer höras utanför murarna

I solnedgången ska paren lysas upp
Dom kära som står där på muren och ler
Deras siluetter kommer att speglas långt ut på havet




Fri vers av isoel
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-02-01 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isoel
isoel