Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom säger att du har tappat bort dig själv

Jag ser hur du tappar bort dig själv

Dina tankar flyger iväg
Du hör inte längre vad dom säger
Ingen kan ta sig in i din värld

Förut gick du alltid samma vägar som dom
Dina ord var samma som deras
Men dina steg blev allt mindre
Du kom allt längre efter

Nu går du inte längre deras vägar
Du har hittat vägen som leder förbi ängen
För första gången har du upptäckt allt det vackra som finns

Men dom säger att du tappat bort dig själv
Det trodde jag med
Fast nu säger jag att du har hittat dig sjäv




Fri vers av isoel
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-02-08 14:22



Bookmark and Share


    ettolrahC
Rörande text. Tack!
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

isoel
isoel