Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg drake, flyg

Jag känner mig som en drake
En sådan man hade när man var liten

Precis när man fångats av vinden
Och är på väg att flyga för egna vingar
Är det något som drar tillbaka en

Platt fall
Så börjar det om igen

Dra tillbaka till det man försökt flyga ifrån




Fri vers av SaraP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-07 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraP