Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av ditt hjärta

Saknar dig så det gör ont
Låt mig sakna

Jag har valt det här
Jag var tvungen

Som vi levde, kan man inte leva
Låt mig leva

En del av ditt hjärta finns alltid hos mig
En del av mitt hjärta finns alltid hos dig

Det blir aldrig helt
Låt det bli helt

Ett lyckligt slut vore allt
Låt det bli ett lyckligt slut




Fri vers av SaraP
Läst 301 gånger
Publicerad 2010-04-05 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraP