Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt gå emot dig, har du bara dig själv. Ord som skrevs ner på papper efter jobbig dag på jobbet.....


Ur min hjärna

Var glad
Positiv!
Föregå med gott exempel

Erbjud
Häng med de glada

Fokusera....
Fokusera...
Fokusera...

Gå långt
Bli bäst
Var lycklig

ÄLSKA LIVET

Ge beröm
Agera moget

Le, le, le

Le, le le

Optimism
Service, Service!

Le, le, le.

Glädje

Skratta
Ha kul

Le, le, le

Dansa
Hoppa

Behåll lugnet
Hitta ditt inre

Fokusera...
Fokusera...

Bli bäst

Skratta, skratta

Le, le, le




Fri vers av SaraP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-06 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraP