Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hejdå kompis

Tårarna rinner ner över huden

Och jag stirrar hjälplöst framför mig i luften

Du försöker förklara varenda andetag

Men allt som kommer fram är samma tomma ord

Jag vet inte

Hur ska jag kunna hjälpa

Och nu har mitt tålamod dragits undan

Jag spiller inga tårar över dig




Fri vers av kw
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-10 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kw