Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem orkar vara pk

Jag är ledsen
För jag har fel principer
Jag vill hitta kärlek
och ingen begriper
jag är naiv som ett barn
och ja jag säger det
ni får vatten på er kvarn
jag får ensamhet

vad fan är det för fel
på att vilja vara två
jag ser det som en fördel
ingen vill förstå
tanken går att gömma
men varför skulle jag
när det är allt jag kan drömma
även om jag döms som svag

jag är svag jag är bräcklig
kalla det vad ni vill
jag är ömklig jag är äcklig
men sanningen står still
lyfter tändstickan mot ljuset
låter lågan brinna
blundar sakta och önskar
Låt kärleken vinna




Fri vers av kw
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-02 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kw