Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min moster (vila i frid)

Tårar faller mot den lånade jorden

Där det inte fanns plats längre

För någon så utsatt som du

När din sargade kropp bedrog dig

Och dina sista andetag skapade

En lätt vind av ensamhet

I den tystnaden

Sänker vi våra huvuden

Och låter dig fylla våra tankar




Fri vers av kw
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-18 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kw