Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag..?



får jag låna
din famn
att sitta i när det regnar?


får jag...?


får jag låna
din axel
att somna mot
om den ensamma natten?


får jag...?

får jag låna
din tröst
då jag gråter i tystnaden?

får jag låna din hand
att stryka
mina sorgsna kinder med?


får jag..?

får jag låna dina fingrar
att fläta ihop mina egna fingrar med
då vi promenerar på bortglömda skogsstigar?

får jag låna
ett möte med din blick på stan
då min egen blick söker din?

får jag låna
5 minuter utav din andning
så jag kan andas med dig en liten stund?

får jag låna
en timme av ditt skratt
det där vackra skrattet
när hela ditt ansikte verkligen lyser,
att späda ut med mitt
så det räcker en livslängd?

får jag...?




Fri vers (Fri form) av pluffen
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluffen