Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du, Prins?


Var är du, Prins?

Jag blev matad med dina fotografier som barn.

Jag åt av din vita hingst och ståtlighet till frukost.

Dina strider mot mitt livs drakar fick jag knapra på till lunch.

Till kvällsmat slukade jag din kyss,

men rytten iväg emot solnedgången,
väntar jag ännu på

i mina drömmar.




Fri vers av pluffen
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-31 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluffen