Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlan och dess fina uppskattning till livet

Shooter!

Jag känner mig som solen och humlan som är lite nyvaken!

Underbar
er jag de?




Fri vers av ThePrettyPoPuP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-14 16:28



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Ja, sannerligen underbar både i tanke och dikt.
En liten skönhet till dikt!
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

ThePrettyPoPuP
ThePrettyPoPuP