Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag har lärt mig

När jag var liten
fick jag lära mig en del
om att aldrig bli sliten
och att aldrig göra fel.


Det handlade om prestation
Kliv upp på scen
bli en sensation!
Bryt ett ben

men gör det med ett leende!

sitt inte i ett hörn
berdda dina vingar
flyg som en örn


(Men det är inte alltid så lätt
jag vill göra det på mitt sätt
det känns inte rätt)

bli allt
men inte för mycket
det blir aldrig kallt
för den som står i tycket

(bli en svans
följ vår dans)

Så svårt jag vet inte hur man gör!
jag försökte jag försökte
hur är man som man bör?
sökte efter svar, jag sökte

Men sedan kom jag på
att jag kan skita i allt
bli som jag vill
och lite till
för fuck you om det blir kallt
jag tänker gråta så mycket jag vill
vara arg och besvärlig
divig och bitchig
kalla det vad du vill
jag är herre över mig själv!

Kram från en upprorsman! (eller kvinna)




Fri vers av pralinerfördödsdömda
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-17 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pralinerfördödsdömda