Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grävde i arkivet och hittade den här.


Jag älskar Dig!

Jag älskade dig, för så där länge sedan
Du sårade Mig
sårade Mig så jävla hårt
krossad utan nåd

Jag älskar Dig fortfarande
på ett patetiskt sätt
på ett sätt som andra säger man inte ska

så var inte rädd
kom tillbaks
Jag håller armarna öppna

Min sårade själ
har Jag lagat själv
så nu kan Du krossa den på nytt

bara Du säger att Du älskar mig




Övriga genrer av pralinerfördödsdömda
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-21 14:39



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
aj...

Jag vet EXAKT hur det där känns...
Men, det får väl bero på vad personen har gjort för att såra dig..
Man kan ju inte ta vilken skit som helst, du ska ju vara lycklig.

Hoppas det ordnar sig iallafall!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

pralinerfördödsdömda