Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärnan kan inte känslor (men jag vill känna dig)

vill så gärna skriva
förmedla
tankar känslor

inte bara ord; betydelser

men med kollapsad hjärna
och ibland lite skadade tankar
som flyter runt, runt
-och cirklar har inga slut
vet jag knappt hur jag vill förmedla

för i mina tankar finns allt och ingenting (fast mest du)
men jag får inte ner någonting
inga känslor

ingen ilska
eller lycka


bara t.o.m.h.e.t

och hur vill ni jag ska skriva
sen samtidigt förmedla




ingenting?




Fri vers av marinanils
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-14 01:38



Bookmark and Share


  sellout
åh precis så! känner igen det där. bra skrivet.
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

marinanils
marinanils