Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för ingenting gör mig så glad som du ingenting gör mig så glad som du


ibland överdriver jag för att du ska hålla mig hårdare (jag vet att jag är din)

du såg på mig
genomborrade min själ med dina melerade ögon

jag såg rakt fram

visste att om jag mötte din blick en sista gång skulle jag ändra mig
skulle springa rakt in i din famn
glömma bort varför jag är arg på dig

dina händer i mitt hår
dina läppar
om jag bara kunde hitta en punkt att koncentrera mig på

fåglarna som kvittrar i sommarsolen
eller den där kvinnan i hatt som nyss släckte sin cigarett

men varje gång
som om du kunde läsa mig som en öppen bok
"kyss mig" tänker jag
men nä, att läsa signaler har nog aldrig varit din grej
trots allt

"vet du en sak?"
jag svarar inte utan rycker tafatt på ena axeln,
det här går ju bra
"du är det finaste jag har"

hjärtat slår volter medan fjärilarna slåss i magen
tappar andan
försöker, men kan inte motstå att le
det var kanske inte så illa det du gjorde ändå
alla kan väl glömma ibland
och jag är väl rätt bra på att överdriva saker också

"kom nu"
en puss på pannan,
du tar min hand, dina fingrar flätas samman med mina


och jag vet att jag är din




Fri vers av marinanils
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 00:10



Bookmark and Share


    Ntly
Underbar läsning
2012-05-25

    ej medlem längre
titeln <3
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

marinanils
marinanils