Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra!

med hattarna på springer vi mot friheten
den oändliga friheten
som vi så länge har väntat på
aldrig mer ska vi behöva läsa böcker om världskrig
och tråkiga gamla kungar
vi är fria
ett stort kliv ut i verkligheten
nu får vi äntligen pröva våra vingar
bära eller brista
vi tar sats, vi har väntat så länge på just denna dag
en evighet har vi väntat
dagarna är räknade och nu
äntligen är det dags




Fri vers av tuss90
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-14 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss90
tuss90