Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som skuggan i bakgrunden på ett fotografi

du kan gråta tills du fyllt ett helt hav.
det betyder ingenting.
för mig är du nu bortglömd
ett minne blott
en skugga i bakgrunden på ett fotografi.
förgäves har jag fyllt både sjöar och hav
i hopp om att du skulle se mig
ja, kanske till och med höra mig.
men för mig var du både blind och döv
nu när jag inte längre kan se dig
blev jag plötsligt viktigast på din livslånga lista
dessa sömnlösa nätter
har du bara mig att skylla
och det betyder ingenting.
för mig är du bara en skugga i bakgrunden på ett fotografi




Fri vers av tuss90
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-05 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss90
tuss90