Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är jag fast

Jag måste slita mig loss
Bort från dig
För snart är jag fast
I ditt järngrepp

Du förgiftar mitt sinne
Kan inte tänka klart
Och snart är jag fast
I ditt ingenmansland

Din skepnad är som tät dimma
Den tar sig in i varje vrå
Kan inte gömma mig
Försöker fokusera

Du har mitt hjärta fast
Inlåst i en liten ask
Bara du kan koden till låset
Och snart snärjer du min själ

Måste bryta mig loss
Fri från dig
För snart är jag fast




Fri vers av tuss90
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-21 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss90
tuss90