Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dont forget to love yourself

Man glömmer så lätt
man gömmer sig bakom en påhittad fasad
man spelar ett spel
där reglerna anpassas efter de omgivande åhörarna
man glömmer bort sig själv
man blundar för sitt eget bästa

Man är plötsligt någonting som faktiskt inte existerar på riktigt.




Fri vers av tuss90
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 02:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
viktigt
att framhäva sig själv

gott där, älska på
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

tuss90
tuss90