Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009-12-29


Billie.

Visst kan det
kännas annorlunda
för en sekund,
kanske lite mer
det kan kanske vara
som att hitta luft
insupa varje andetag
efter ack sådan svält
den syrebristen

Oh baby,

Det skulle kunna vara
som att växa sig större
än någonsin
förädla det
som någonstans
under huden
kunde häcka
det som ibland
må rusa

Oh baby,

Jag vill att det ska
vara rytmiskt
ett hjärta som
slår och slår
springer genom löven
rusar över torgen
flämtar om hösten

Det kanske
kommer kännas annorlunda
som att andas
för första gången
den första kyssen,
brännande
så het som inget annat
aldrig att förglömma

Oh baby,

Mitt hjärtas meter
kan växas till kilometer
de steg det tar
kan komma att bli fler
de stapplande stegen,
likt hos en nyfödd
likt de första, bräckliga
andetagen

ack så spröda

för du,
I wanna be your babygirl.




Fri vers av gehe
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-13 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gehe
gehe