Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dina lögner

"Det är något speciellt med dina lögner, något poetiskt som jag inte klarar stänga ute.
Det letar sig nämligen alltid in djupet av mitt hjärta, till de allra innersta lilla rummet som är som allra mest sårbart. Jag som har så många gånger lovat mig själv att inte öppna den dörren igen, det skulle aldrig bli någon nästa gång. Men nu står jag här, hjärtat verker, tårarna rinner om vart annat och det blev precis som förut, jag lärdre mig åter älska en av dina lögner!"


Iskall?, jag vägrar att tro att det finns människor som saknar känslor, jag tror bara vissa människor på något vis lyckas begrava dem i djupet av sitt hjärta. Det vet inte hur mycket det sårar andra för det saknar förståelse och jag önskar att jag inte behövde dömma ut dem som målvakten på en fotbolls match, men i dessa situvationer är det svårt. Man vill se det fina i alla, man vill se det fina i sig själv även om man vet att man själv har många brister.




Fri vers av fien88
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-04 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88