Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vet bättre...

Du rispade med en glasbit i mitt hjärta.



Skapade minnen som bara kan få dig och mig att skratta.



Min fina vän, du vet väl om



Att du är den som sprider ljus i min vardag, gång efter gång efter gång



Döden är inte döden för mig

Nya former håller dig vid liv



De tror att du är död, att du inte finns kvar,men jag vet att du hör mig när jag skriker att



Det gör minsan inte jag



Din närvoro den värmer mig,trots att du mig inte fysiskt längre berör och svaren dem ger du mig fortfarande, trots att det inte är din vanliga röst som jag nu längre hör



Det säger att du är död att du sänkts ner i en kista, under mörk jord och mark

Fast det var aldrig du, det var bara ett skal

För din själ den lever fortfarande kvar



Ja i mitt hjärta och vart i världen jag än går, så står du vid min sida,så nära som det bara går




Fri vers (Fri form) av fien88
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-11 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88