Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten handlar om kärlek och kärlekens styrka. Hur svårt det kan vara att släppa taget om någon man älskar.


När man älskar

Mitt hjärta är bundet,jag sitter i en bur
Befria mig, kan bara du

Vi är inte hälsosamma,vi andas knappt
Du och jag
Du vet att jag skulle följa dig för alltid
Men ödet vill inte att jag ska följa med
Jag gråter så stora tårar, ödet har trampat mig på tårna

Inte kan jag klandra dig, allt sker av en grund,för jag tror inte på slumpen i detta stora universum.
Om du inte kan älska mig så som jag gör,är ditt hjärta inte menat för mig och du vet att jag håller kvar för att jag älskar dig.

Snälla be mig gå innan tiden tar dig helt
Snälla hjälp mig att gå för jag klarar inte släppa dig.
Be mig gå,säg att du inte behöver mig
Mitt hjärta är bundet, som en fågel i en bur och den som kan befria mig är bara du
Släpp ut mig, jag ber dig, be mig gå , gör mig fri
Låt mig pröva mina vingar i en ny tid




Övriga genrer av fien88
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-13 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88