Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom all kontroll

jag kan inte gråta längre
jag kan inte skratta
jag kan bara le åt din patetiska skepnad.
det gör varken ont eller värmer längre
det är tomt.
oförstört och orört.




Fri vers av tuss90
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-09 19:46



Bookmark and Share


    vilgot hellros
stark och bra skriven text
2010-08-18

  Vildkärlek
Stark
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

tuss90
tuss90