Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är som minst

Det kommer liksom från tårna
den där ruskiga känslan som för mig bakåt i tiden

samma känslor bubblar upp och det känns som om någon trycker på paus

bara för att se
lidandet i mina ögon

gång

gång




Varför gör någon så?






Fri vers av Emelia
Läst 384 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-09-13 19:07



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Stark text!! Titeln är verkligen klockren till orden som följer!!
2010-10-25

    ej medlem längre
den var stark, men jag hoppas inte den är självupplevd, ingen
borde sänkas så nedrigt.

hoppas du mår bra,

nallekramar
2010-10-06

    ej medlem längre
Massor av applåder!
2010-09-26

    ej medlem längre
gillar!
2010-09-15

  blaite
Låter så tungt. Du skriver bra
2010-09-13

  Skymning Blå VIP
Finns en avskalad sanning på något sätt i texten.
Mycket i få rader, frågan binder ihop texten
Bra!
AE
2010-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Emelia
Emelia