Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så orättvist

Du kan inte gå

Du kan inte svälja
Du kan inte äta

och Du kan inte
längre prata



något brast i din hjärna


det är
så orättvist












Fri vers av Emelia
Läst 372 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-26 10:52



Bookmark and Share


  F.
Hög igenkänningsfaktor. Berörde.
2011-02-01

  Nina Nightwish
Mmm, orättvist.. Min pappa fick en stroke när han var 32, levde bara några dagar efter det.. Men kan nog se att det var bäst så för honom, även om jag så gärna ville ha honom här kvar hos mig..Bra text..
2010-11-09

  aol
ruggigt stark text,
2010-09-30

  Peter G VIP
din text berör verkligen.
Livet är ofta orättvist.
2010-09-28

  Yrre VIP
Starkt att skriva om.
2010-09-28

  Bevingad
:(
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Emelia
Emelia