Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte skrivit något på säkert flera år. Just nu ikväll fick jag ur mig några ord. Jag vet inte om den är klar, men det räcker för ikväll.


Jag är på riktigt

Jag är skör.
Jag är svag.
Men jag är inte trasig.

Jag är kluven och något i mig sliter bröstkorgen isär
Och skapar ett hål där allt bara flyter omkring utan en mening

Jag finns
Jag är på riktig och jag andas
Varje dag




Fri vers av Emelia
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-14 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelia
Emelia