Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovanför molnen

drömmer mig bort
till drömmarnas land
där är allt så vackert
lika så är vi
där sjunger man sånger
om kärlek och vackrare ting
alla är så glada
lika så är vi
här existerar varken
tårar eller svek
alla är så glada
och sjunger sånger
om världens vackraste ting




Fri vers av tuss90
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-23 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss90
tuss90