Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stark på egna ben

Jag är starkare än jag själv tror
jag upptäckte idag att mina rädslor
inte egentligen existerar
annat än i min egen värld

Jag är paranoid i mina tankar
fast jag egentligen inte alls
har någon grund i att vara det
tillexempel idén i att stå på egna ben
ensam
otroligt skrämmande
men när jag tänker efter
har jag alltid varit det
självständig
ensam på eget initiativ
i mängden när jag själv vill
och plötsligt
blir rädslan i sig
mer skrämmande än
ensamheten.




Fri vers av Jaaie
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-08 21:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bara det att du skrivit och offentliggjort detta är ju starkt!
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Jaaie
Jaaie