Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utnyttjad


Att känna sig utnyttjad,
inte fysiskt utan psykiskt utnyttjad.

Någon har kommit för nära,
för fort,
och sen försvunnit utan minsta förvarning.




Fri vers av MichaelaW
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-07 00:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De emotionella vampyrerna.
2010-11-09

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker mycket om korta talande texter och denna förtjänar därför sina trenne korgar kantareller för sitt delgivande budskap
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Kan anses vara en s k andlig eller själslig våldäkt
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW