Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en stenhård snöboll rätt i ansiktet


Man kan inte styra över sina känslor,
ingen kan förutspå hur man kommer känna,
ingen kan säga åt en hur man ska känna,
känslorna bara kommer,
flyger på en,
träffar en med en väldig kraft,
likt en stenhård snöboll rätt i ansiktet.

Och att kämpa mot detta,
alla dessa känslor,
att veta att man absolut inte får släppa garden,
och låta allt bara komma,
att veta att det aldrig någonsin skulle fungera,
oavsett alla dessa känslor,
det är orättvist.

Det gör ont.




Fri vers av MichaelaW
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW