Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en för alla <3

Det är snart 1 år sen jag satte mig här och skrev sist,
vet inte riktigt varför det blev så,
att jag slutade skriva, men så blev det.
Mycket har hänt sen sist jag skrev,
både bra och dåliga saker.

Nu när jag ser tillbaka på tiden,
på mitt liv så ser jag att många i min närhet hade rätt.
Kärleken kommer till en när man slutar leta.
Efter att ha gått igenom en hel del dåliga val
när de kommer till killar i största allmänhet
så blev jag tillslut så trött, besviken, frustrerad
och sårad så jag slutade, jag slutade leta
och de va då jag fann dig, Andreas.

Jag är helt förbluffad över hur bra den här mannen är,
han får mig att känna saker som jag
aldrig trodde jag skulle få känna - Ren och skär lycka.
I hela mitt liv har jag letat och längtat efter någon som han,
som gör mig lycklig och nu när jag står mitt upp i
min eufori av kärlek,
så förstår jag,
att det finns en för alla <3




Fri vers (Fri form) av MichaelaW
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-27 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW