Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske

kanske är det dags
dags att ta itu
med allt
som sliter
allt som kan sorteras bort
att se det som är bra
att förlåta det som felats
att göra mej helare




Fri vers av that girl
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 17:42



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det borde vara grejen då
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

that girl