Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frusen dimma

luften är vit
kall
av frusen dimma

inuti är jag kall
av frusna tårar

frusna tårar
din kind inte helt
förmådde smälta bort




Fri vers av that girl
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 17:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, en dikt att bli lite frusen inför
en dikt som med sina ord
värker in delar av vår närvaro
till tilliten
2010-11-07

  peter markurth
gillar
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

that girl