Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart lack

en ny klänning
svart lack

känner instinktivt
pirret i din kropp
när du sitter fast vid min handled

ett märkligt lugn
infinner sig
ingen nervositet
lite oväntat

har ingen förväntan
inför kvällen
inget förutbestämt
låter känslorna styra

din bleka hud
under min hand
du låter mej bestämma




Fri vers av that girl
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-30 17:17



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
i svart lack - visst, led mig dit du vill...Tack, en dikt som lever!
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

that girl