Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din hand

håller hårt
i din hand

blöt av mig

när du
smeker mig
med din tunga

mitt i natten




Fri vers av that girl
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 18:00



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Flämtande andetag mot en kind
stönar in med saliv, med tunga så len
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

that girl