Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kusinvitamins sång till de fortida israeliterna

min bok med livliga berättelser

annorlunda var ditt namn
tills vi sade adjö

tills isen mellan oss bröts

tills vi skulle smöra våra knäckemackor

tills kärleken mellan oss försvann


nu är du bara
en av alla
bland fettet
i min hjärna

du är bara en synaps
som återvänder
då och då

men inget mer


du är inget mer för mig.

tack och hej




Fri vers av ThePrettyPoPuP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-02 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThePrettyPoPuP
ThePrettyPoPuP