Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SNÖSTORM!! :D


Jag gick från länsstyrelsen till Gustav Adolfs torg

Glidfastnande bussar i uppförsbacke

Pojken frågar:
"Pappa, pappa varför gråter jag?"

Applåder och glasrutor på torget

Rödflammiga ben och kinder

Ljus överallt

Vintern är ljuv

Stormen är här

Välkommen.

Bänka er framför tvn och njut av kylan
och snön som blåser dig i huvet

Sätt på favoritlåten och dansa samba

Finn ord
Finn glädje

Glöd

Ha en fin vintern alla där ute i smålandsskogarnas
Sverige.




Fri vers av ThePrettyPoPuP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-16 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThePrettyPoPuP
ThePrettyPoPuP