Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SVARA!!!!!!!


Arg

Jag är så arg

Så jag skulle kunna slänga

Mobiltelefonen

Bara släppa den

Från en bil

En audi A6

Från luft

Till asfalt

Bara tappa den

I hastigheternas land

På 87 kilometer

Per timme

För jag är så arg

På Dig


Och jag skulle

Fått en känsla

Jag skulle kunnat

Andas lugnt

Igen


Jag skulle slapat

Dig

Rakt in

The face


Och Jag

Jag skulle bara

Varit




[NÖJD]




Fri vers av ThePrettyPoPuP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-20 06:31



Bookmark and Share


    Kina
Du är bäst!
Stå på dig, girl!
2010-12-22

  Julio VIP
hehe tung text som förmedlar vardaglig ilska^^
2010-12-20

  Svartsilver
en härligt bra jävla tuff text!
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

ThePrettyPoPuP
ThePrettyPoPuP