Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tala

Bänd upp mina slutna läppar
lär mig att tala

Jag är stum,
jag är stum

I magens mörkaste vrår
bildar alla osagda ord
ett organiserat kaos

Släpp dem fria,
släpp dem fria

Ge mig talets gåva åter,
jag ber -


Jag var en gång som du,
jag var en gång som du.










Fri vers av mishu
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-23 14:05



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Denna tar jag in i mitt hjärta, känner igen mig så. Tystnad talar högt, ibland högre för dem som kan höra.
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu